Cliffhangers 10 enkla steg till hur du som invandrare äger ut Sverige på bästa sätt.

Okej, nu ska vi put the word "yttrandefrihet" to the test (antagligen kommer min lägenhet att stå i brand inom en vecka)

Jag vill poängtera att jag inte är rasist och inte har något emot invandrare som helhet men jag är skåning och då ligger det i min natur att ta up detta område eftersom jag bor så nära Malmö

 

Steg 1.

Demonstera högljutt och skapa upplopp i ditt hemland genom att lägga skulden på någon annan (USA eller Israel är att rekomendera) för att du har det så sjukt dåligt. Denna taktik kommer att generera i tusentals anhängare inom vänstern i det land du kritiserar (och även i Sverige eftersom Aftonbladet aldrig kan hålla käft)

 

Steg 2.

Nästa steg är att sätta igång att ta livet av dina landsmän som inte riktigt tycker på millimetern likadant som du själv gör. Det finns många alternativ på tillvägagångssätt men bomber är det bästa valet eftersom det har hög dödlighetsgaranti. Detta kommer medföra att vänster och media i Sverige kommer att börja bekymra sig för din situation och ta dig under sina vingar. Vilken service.

 

Steg 3.

Sedan, när du har fått ditt uppehållstillstånd och väkomnats till landet Sverige så ska du kräva din rätt att utföra rittualer på dina barn, såsom att skära i deras könsorgan. Sjukvården i Sverige kommer då att verkställa din önskan med hjälp av utbildad personal och sterila hjälpmedel
I samma veva kan du också passa på att kräva skadestånd för att din kvinnliga chef är ….kvinna helt enkelt.

 

Steg 4

Steg fyra till din omvandling till osklydigt offer är att, högljutt hota och och försöka tysta ner vilken konstnär som helst som ritar något du inte gillar, och därefter få förståelse för detta av.......vänstern och media såklart.


Steg 5.

Steg fem innebär att samtliga partier i riksdagen ställer sig rakryggat upp och förklara att situationen för dig i ditt nya hemland är frukansvärd och oacceptabel och att du absolut inte har någon skuld i detta då du redan nu uppnått status som offer för den "brutala och hemska" rasismen och intoleransen i Sverige. Bästa sättet är att därefter bränna upp några bilar och tända eld på några skolor för att understryka ditt utanförskap.

 

Steg 6.

Nästa steg är att bli ordförande i en kommitee som ska rådgiva regeringen att komma till rätta med svenskarnas fördomsfulla sätt mot offer dom du.

 

Steg 7.

Steg sju är att få ett helt tv-program för dig själv där du oemotsagd kan berätta för de trångsynta svenskarna om vad som egentligen bör vara tillåtet och förbjudet i ett drömsamhälle som ditt. Trots att du där förespråkar att kvinnor ska dölja sina kroppar i stora sjalar och tygstycken kommer även feministerna att tycka om ditt program. Alla andra frågor bleknar och krymper nu nämligen inför din upphöjda position som offer.

 

Steg 8.

Steg åtta är att börja uppföra religiösa byggnader runt om i Sverige för att få predika din egen uppfattning om rätt och orätt och understödja din roll som offer för ett hemskt förtryck. Och om någon mot förmodan skulle yttra en liten betänklighet emot att religionen än en gång börjar spela roll i det offentliga rummet kommer denne genast hyssjas ner av vänstern och av media och av den rådande politiska korrektheten i Sverige.

 

Steg 9.

Steg nio är att gå med i Miljöpartiet, eller varför inte Moderaterna, och så smått börja arbeta för att man måste ta hänsyn till dig som offer också i lagstiftningen. Som ett litet prov på vad du menar kommer du att kräva att vissa maträtter inte längre får serveras på dina barns skola, då dessa maträtter kränker dig i din tro. Helt i linje med den korrekthet som nu råder tar man då helt bort fläskkotletten från menyn i samtliga svenska eurostop restauranger, allt för att undvika att du ska riskera känna dig kränkt.

 

Steg 10.

Vad steg tio innebär kan du säkert själv räkna ut. Lycka till och välkommen till Sverige=)

 

// Cliffhanger


Fred Van Der Cash går på IKEA

Fred Van Der Cash var på IKEA i Älmhult för några dagar sen. Ett av dom bättre IKEA-besöken trots att jag blev chockad och reagerade aggressivt när jag först fick förslaget. Men det gick bra, snabbt enkelt, billigt, inte för många grejer, och middag. Och fika. Jag älskar fika, men jag hatar ordet "fika" för det e ett kräkord utan tvivel. Precis som att IKEA e ett kräkställe utan tvivel. Men vad gör man inte om man e rik o snål... Vissa gånger har man ju varit korkad o släpat med personer som fyller kundvagnen så den knappt går o rulla plus man får stå i kö i en halvtimme för nöjet att se dom betala 2000 kronor... Ullared-varning på det.

Så när jag gick på en av deras olika avdelningar så gjorde jag ett anti-kräk beteende, alltså jag gjorde något som kräk inte skulle göra. Det kom en IKEA-anställd bakom mig när jag gick på fyndavdelningen och låtsades vara intresserad av gamla skitiga soffor, röda i "päls"-material. Hon gick med nån jävla vagn framför sig med grejer i som jag antar att hon skulle ställa ut på hyllorna. . Så i stället för att hon skulle vara tvungen att gå bakom mig i en halv evighet när jag rör mig i 0,5 km/h så slog jag blicken över axeln, gick in till sidan och lät henne gå om mig. Lär er av detta, era kräk. Inte sällan har man gått på IKEA o hamnat bakom Göte, 73 tillsammans med fru Märta, 69 som går omänskligt sakta o täcker upp hela gången. Eller nygifta paret Peter, 29 och Sussanne, 27 med deras nyfödda barn Maximilian (eftersom alla som e födda efter 1998 tvunget måste världens konstigaste, fulaste o mest ovanliga fucking estet-namn), 2 månader gammal som täcker upp mer än hela gången med sin fucking barnvagn (som för övrigt e asdyrt att köpa). Kan ni lära er att det finns folk som vill komma fram snabbt? Som inte e intresserade av att köpa ett nytt barnrum för 25000 spänn utan bara vill köpa köttbullar för 49 spänn inklusive dryck. Som för övrigt annonseras ut i restaurangen som "bästa köp" eftersom drickan ingår i mellanmenyn för 49 kronor. Köper du lilla menyn ingår inte drickan utan du får betala 39 spänn för maten och 10 kronor för drickan, dvs du får betala lika mycket för en liten som för en mellan. Låter logiskt va? Eller om du köper nån annan maträtt så ingår inte drickan o maten e dessutom dyrare. Du e alltså korkad om du köper nåt annat än köttbullar för 49 kronor. Det e det dom försöker säga med "bästa köp". Det var Cliff som upptäckte det en gång. CLIFF!!!

Så iallafall... när jag gick åt sidan o släppte förbi den här IKEA-tjejen som var mellan 20-25 år o ganska snygg så log hon och sa "tack". Bra. Hon uppskattade det. O det gjorde jag med. Jag vet inte vad ni tycker men jag anser att om en tjej säger "tack" eller "hej" till mig så betyder det att hon vill ligga med mig. Så e det bara. Har en tjej börjat snacka med mig så e det min fucking rättighet att ligga med henne.

Och ja, jag var sarkastisk med det där sista. Men bara lite.

/Freddy Cash!!!







Jag ska döpa min unge till Nimrod-Batman Egilsson den 3e

Så kan alla bli gröna av avund och ungen blåslagen när han börjar skolan.


ALLA SOM KÄKAR ANNAT ÄN KÖTTBULLAR ÄR IMBECILLER

MVH// Ingvar Kamprad aka Cliffhanger


3 saker jag stör mig på som kretsar kring affärer:

Detta inlägget handlar om saker jag stör mig på vad gäller affärer, både kunder, säljare och ställen o folk som kommenterar det man har köpt osv osv...


1. Jag köpte en ny dator i söndags för 5000 spänn på OnOff. En bärbar. Absolut inget fel med den, funkar hur bra som helst, jag e helnöjd. Dan efter säger en viss person "denna veckan har dom sänkt priset på en dator från 6000 till 5000 kronor på OnOff". Eeeehh.. jaha?? Och? Varför säger du det till mig? Vill du att jag ska bli sur o irriterad? Eller förväntar du dig att jag ska gå o byta dator nu när jag lagt ner flera timmar på att installera den, ladda ner o installera alla program jag behöver, föra över all musik o alla bilder från gamla datorn till den nya osv.  Ska jag nu föra över det till den gamla igen? Ta bort det från det nya, gå o byta datorn till den andra, o sen lägga in allt skit på den nya igen? För o spara 1000 kronor? Jag kan tala om för dig att jag skiter i vilket. Med din inställning kan man ju aldrig köpa nånting om man hela tiden ska gå o vänta på ett bättre erbjudande. Jag köper vad jag vill, när jag vill, jag skiter fullständigt i småskillnader i priset. Jag har inget kräkjobb med kräklön. Jag har en miljon tillägg o OB-timmar. Min nettolön kan därför ha en variation på 5000 kronor från ena månaden jämfört med den andra så jag märker inte nån skillnad om jag köper en dator för 5000 eller 6000. Lika lite som jag märker av Moderaternas skattesänkning på 250 kronor i månaden.


Som den gången jag köpte en ny TV för 7500 kronor för 3 år sen. Det var i början av november. Samma person säger "det ska bli intressant att se vad den TV:n kostar på mellandagsrean". JAG SKITER I VILKET!! Vafan, ska man aldrig handla nånting förutom när det e mellandagsrea? Jag köper vad jag vill, när jag vill. Som sagt. O som jag sagt i ett tidigare inlägg så e mellandagsrea bara ett jävla påhitt som korkade kräk går på. Butikerna gör något av följande:


- Dom höjer priset på sina varor den 1 december när folk börjar julhandla för att folk köper saker då oavsett pris för dom måste handla julklappar. Sen när mellandagsrean börjar sänker dom priset till det ordinarie pris dom hade före den 1 december, och du tror att du får nånting billigt.


- Eller så plockar dom undan sitt ordinarie sortiment under mellandagsrean o plockar fram sånt skit som vanligtvis säljer asdåligt o säljer det billigt under rean eftersom folk handlar vad som helst under rean oavsett om dom behöver det eller inte.


Att handla på mellandagsrea e en jävla förnedring, lika förnedrande som det e att handla på...........

 

2. ULLARED

Jag kan inte fatta att folk åker dit frivilligt. Jag kan inte fatta att jag har varit där 3 gånger. Men första gången var jag typ 7 år o hade typ inget val så det räknas inte. Men jag minns fortfarande hur det tog 3 timmar att sig in o 1 timme att ta sig ut. Jag åker aldrig dit igen. Bara för att folk tror att dom handlar billigt. Det e struntsummor vi snackar. När jag var där sist (hösten 2009) så köpte jag en T-shirt för 75 spänn.. jag hade kunnat köpa den för 99 spänn här hemma. Jag sparade 24 kronor. Det kostade 360 kronor att köra fram o tillbaka o tog dyrbar tid av mitt liv. Nu var inte det det enda jag köpte, köpte även en långärmad för 200 kronor. Det kan du fan hitta här hemma med. O när du väl e där så "måste" du handla, eftersom du tänker att du lägger ner 4 timmar o 360 kronor på körning. Så du måste handla för att inte det ska vara bortkastat. Så köper du massa skit du egentligen inte behöver som du aldrig hade köpt här hemma o du gör det medans du tränger runder med tusentals andra kräk som springer runder med kundvagnar 3 gånger större än dom på Maxi.


Så när dan e slut har du handlat för tusen spänn, förlorat 12 timmar av ditt liv o kört för 360 kronor + slitage. Låt oss då tänka att jag istället hade jobbat extra, säg 10 timmar, det blir cirka 3500 kronor efter skatt (eftersom vi har dubbel timlön på mitt jobb om man går in o knäcker på en fridag), när du jobbat färdigt går du o handlar kvalitekläder på Dressman, JC, eller H&M eller var du nu vill, filmer (som finns på Ullared o e det enda intressanta dom har) handlar du på skivlagret tex.) du spenderar kanske 1500 kronor o du har gått 2000 kronor PLUS tack vare att du stannade hemma o jobbade istället men ändå fick det du behövde o dessutom i bättre kvalite. Då känns det rätt lamt att du kommer med ett argument som "ja men dom har billigt shampoo i Ullared".



3. O när vi ändå e inne på det där med att handla så e det fucking störigt när folk framför en i kön inte lägger upp "Nästa kund" skylten efter sig när dom har packat upp sina varor på rullbandet. Där står man, "jaha, e du färdig eller din jävla idiot, jag vill komma härifrån snabbt o behöver veta om jag kan börja lägga upp mina grejor". Men där står Leif-Inge Jönsson, 53 o fattar ingenting o bara tänker på hur snygg kassörskan e o försöker lägga in en oskyldig stöt genom o snacka massa ointressant nonsens medans han medvetet slår in fel kod i kortläsaren när han ska betala för att han ska få stå hos henne 20 sekunder längre. Medans kassörskan, Malin, 21 låtsas vara trevlig eftersom man måste vara trevlig mot kunden, vilket Leif-Inge utnyttjar.



Jaha, men då lägger väl jag upp mina jävla varor då så kan du få betala dom, Leffe. Det e inte mer än rätt när du tar upp min tid genom o vara semi-pedofil.



O när du äntligen har betalat efter att ha försökt tre gånger så kommer du på att du glömt köpa en plastpåse att packa ner grejorna i. Då går du tillbaka några meter, tränger bort mig o tar en påse o säger till Malin "den här bjuder du på". O Malin nickar irriterat eftersom hon inte pallar dras med dig i 2 minuter till bara för att du ska betala 1 krona för påsen med ditt jävla ICA bankkort. O va fan tar du för givet att du får påsen gratis för? Hade varit bättre om du hade visat att du ville betala, för Malin hade troligen ändå låtit dig slippa. Sen e det äntligen min tur, o för att visa att jag inte e ett kräk så betalar jag med.... CASH! (som även skrev detta inlägg).


1 2 3, på det fjärde går biljäveln inte igenom besiktningen

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7260491.ab

Läs gärna artikeln innan ni börjar läsa inlägget


Jag ska försöka korta ner detta inlägget eftersom mina senaste inlägg nästan kunde mäta sig med telefonkatalogen.


Artikeln från vårt kära lilla aftonblad handlar om en kärringjävel som har varit och besiktigat sin sketna volvo 460 från 1902. Bilprovningen har godkänt bilen med vad jag tror är utan anmärkning (aftonbladet skriver inget annat iaf och dom brukar väl aldrig undanhålla information??)

Så här långt är väl allt frid och fröjd men tre månader senare har bilen varit så sönderrostad så att hjulupphängningen har gått åt helvete och bilvraket har helt enkelt tappa hjulen.

Vad gör då Laila Eriksson, 59 år från Katrineholm??

JO hon ringer förståss aftonbladet och ber dom skriva en fet arikel om att bilprovningen är slapp och slarvig.
Aftonbladet kompletterar detta med den töntigaste bild någonsin där idioten sitter vid sin hjullösa skitbil som står vid en bärgningsbil, sittandes med besikningsprotokollet i högsta hugg
VAD ÄNDA IN I HELVETE ÄR DETTA FÖR ETT JÄVLA SÄR!!!!!

Det är väl för i helvete ditt eget ansvar att se till att din bil är i körbart skick.

För det första, denna damen är ju allt annat än smart. Till nästa gång hon kommer och ska besiktiga en skrotbil (man fattar direkt när man ser bilden att hon endast köper skitbilar för småpengar) så kommer hon vara så sjukt jävla svartlistad hos bilprovningen som det bara går. Dom lär ju knappast släppa igenom den särskilt lätt.

För det andra, varför skyller hon på bilprovningen att HENNES bil var skit?? Dom har säkert bara försökt vara hyggliga eftersom man ser på henne att hon är jättegammal och antagligen inte kan så mycket om bilar (typ som Fred van der Cash)

För det tredje, eftersom svinbladet är en rikstäckande tidning så måste ju bilprovningen uppmärksamma detta vare sig dom vill eller inte, vilket kommer resultera att dom som äger bilar som årligen går igenom besiktningen på gränsen kommer få det mycket tuffare i framtiden, en etta blir lätt en tvåa i ett besíkningsprotokoll.

Utbildning om ettor och tvåor för er sorgliga jävlar som inte kan nånting

En etta betyder att du måste åtgärda felet men du behöver inte återkomma för en ombesiktning (med andra ord: du kan skita i vilket)

En tvåa betyder att du måste göra en ombesikning och antagligen betala en jävla massa pengar för att åtgärda felet.

TACK SÅ JÄVLA MYCKET LAILA ERIKSSON FRÅN KATRINEHOLM!!!!

Jag vet inte hur det är med dig men jag blir glad när min bil går igenom.
Du står med din skit bil varje år vid besiktningen o hoppas att den ska gå igenom utan för dyra rep kostnader men när den väl går sönder är det bilprovningens fel.
Nänä lägg all skuld på alla andra i stället för att inneha något eget ansvar!

Sen snackar vi tre månader, vem fan vet vad du gjort med möget under den tiden.

Om man ska läsa det finstilta så står det faktiskt på protokollets baksida: En godkänd kontrollbesiktning betyder inte att fordonet i alla avseenden är i fullgott eller i föreskrivet skick.

Antagligen hade idioten inte ens tvättat bilen när hon rullade in den hos bilprovningen och då är sånt här mycket svårt att upptäcka.

Det finns vissa som skulle säga till kärringhelvetets försvar att hon inte är någon bilmek och det är bilprovningens ansvar att upptäcka sånt här.

BULLSHIT!!! det finns något som heter årlig service


Nu har jag skrivit alldeles för mycket och jag kommer inte skriva mer förrän min kollega slår ner sitt feta arsle vid datorn och knappar ner TVÅ inlägg.



// CH

The land of the idiots and the home of the dumb!!!

OH SAY CAN YOU SEE!!!

 

NEJ uppenbarligen har jag inte sett något av det som alla andra gjort.

Sverige är så sjukt imponerade av allt som har med USA att göra, kan ingen jävel svara på varför???

Det enda jag har uppmärksammat är att allt är mycket större och folket är mycket dummare för att vara ett fucking i-land.

 

Jag blir så in i helvete trött på allt tjat i media. USA hit och USA dit. När media sänder en massa skit om usa (pallar inte shift hela tiden)

så förbehåller jag mig rätten att kverulera (haha nytt ord in the box) så jävla mycket jag vill!

Vad är då en amerikan??

Eftersom ni läsare har tagit er dyrbar tid till att läsa så här långt så får väl farbror här ta sig tid till att utbilda er lite.

 

Man kan nätt och jämnt säga att en amerikan är en sådan som är ignorant och bara ser saker ur sin egen synvinkel. Ett bra exempel är att alla amerikanare är "patrioter" och anser att USA är bäst. De kan ingenting om det som händer utanför sitt jävla land. De kan för i helvete inte ens något om geografin utanför sin pissarea! De äter sina hamburgare och snaskar på sina snacks, men inte fan kan de dra sina feta arslen utomlands!

Jag tog mig tiden att googla lite bilder för att se om jag kunde hitta en bra bild som definerar en amerikan, och jag hittade en som är tagen från den amerikanska vem vill bli miljonär.

 

Ta er tid att scanna igenom bilden innan ni fortsätter

 

 

 

 

Hon (jag tror iaf den är en hon) är amerikanare. Hur vet jag det?
1. Hon tror att EN ELEFANTJÄVEL ÄR STÖRRE ÄN MÅNEN
2. Stirra på hennes fula jävla uppsyn. Minen visar att hon är nära på att spy för hon antagligen såg sig själv i en monitor eller nåt.
3. Hon är fet.
4. Hon har orangefärgat hår, vilket är standard för fetton.
5. Hon liknar Michael Moore hög på kokain fast utan skägg.

 

Jag sitter en eftermiddag och zappar lite förstrött framför min TV. Jag har inget större hopp om att något överdrivet kul ska visas vid denna tidpunkt. Plötsligt så noterar jag något. På tre av kanalerna visas pratshower. Inget speciellt, tänker du. Jodå. De är alla tre amerikanska pratshower. TV3 visar Oprah, TV4 visar Tyra Banks show och Kanal 5 visar Ellen. Eller om det var tvärtom. Hursomhelst, vad innebär nu detta? Jo, dessa shower är riktade mot amerikanska kvinnor som tillhör den övre medelklassen. Utan att tänka på det så kablas deras värderingar och synsätt rätt in i våra vardagsrum


USA är ett land som är byggt på ohejdad konsumtion. När alla behov är tillfredsställda skapas nya. Sverige har inte kommit lika långt i denna utveckling men vi jobbar så snabbt vi kan. Vad är det man får se i dessa pratshower? Och på MTV Cribs? Och Sweet Sixteen? Svinrika människor som vill ha mer. Som skryter om sina massiva garderober, stora som hangarer. Vi ser femtonåringar som KRÄVER att få en SUV i sextonårspresent. Kort sagt: Lycka mätt i pengar. Vulgära monument över framgång. Monument med bäst före datum, ty allt måste vara av senaste modell. Nu kanske inte dessa bilder påverkar den vuxna delen av befolkningen i Sverige så där jättemycket. Men kidsen, du vet tonåringarna. Dom där små jävla asen med sina outvecklade hjärnor som gör att de inte kan tänka speciellt kritiskt utan gör att de tror att de vet allt som är värt att veta. Tonåringarna som är den köpstarkaste gruppen i samhället. Ser de att dessa TV-program är skådespel? Ett skådespel som uppmuntrar konsumtion baserad på avundsjuka istället för behov? Girighet istället för nödvändighet? Tror inte det, va? Dags att införa momentet "kritiskt tänkande" i skolorna nu kanske??

 

 

 

Man kan jämföra USA med analsex. Det tar ett tag att komma dit och ta sig in, men när man väl är inne är det fullt av skit! (HAHA årets sämsta skämt är korat)

 

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite bra musik som gjorts av folk med musikalisk talang och inte ett datorprogram och en snabb röst plus en attityd som spelar på att denne person är "cool" och "yo"ar sig igenom "streetsen" med "cash", "hoes" och "niggah pimps biatches".

Äcklig natt, era jävla fetton!!

 

 

 

Nu kommer det lite "random shit" eftersom det tydligen var populärt i mitt onödigt långa inlägg

 

Jag hatar tidiga morgnar.

Jag bör aldrig tvingas upp innan klockan 10 på morgonen. Det hade inte varit så illa om inte det vore för de morgonpigga. Om dom bara hade slutat med att skryta med hur pigga de är på tidiga morgnar så hade allt varit lite bättre. För ingenting är värre att höra när man är sur som en citron på morgonen än den morgonpigge som förklarar hur pigg den är.

 

På JC kan man köpa en sliten t-shirt med ett rockband som inte finns.

Eller en munktröja med texten "dellaware university 1984"

Ja där tog jag ju examen två år innan jag föddes i ett hela annat land som jag aldrig varit i.

Vad står man för om man bär en sån tröja? Här är några exempel!!

"Jag gillar snygga grejer men de får inte betyda nåt"?

"Jag vill gärna se ut som en sliten rockers men jag gillar inte alls musiken eller att slita ut kläderna på riktigt"?

"Jag vill vara någon annan" ?

"Jag finns inte, jag är en klädhängare"?



Ytlighet är dominerande i samhället idag. Folk definierar sig med kläderna och prylarna man har. Din personlighet skapas av andra. Hur mår du? Måste du kolla upp svaret gentemot JC, MTV eller Klick? Då mår du inte bra..



På tal om MTV

De finns överallt. Dessa produkter. Dessa vinstmaskiner som suger ur ungdomen dess intellekt. Jag pratar om pojkband...

Jag hatar dem verkligen, verkligen. Jag tvingas lyssna på dessa hjärnlösa, falska och manipulerande killar dag ut och dag in på min arbetsplats (så länge jag inte har Ipoden med mig och kör igång lite badass hårdrock). Jag kan påstå att jag har blivit ganska insatt i detta koncept. De saker som de sjunger om, med sina kvinnoliknande stämmor, är mycket dramatiskt och laddat. Pojkarna tycks lägga ner mycket energi i varje ton de tar, och därav blir det på sätt och vis väldigt övertygande och kraftfulla ord. De säljer skivor som smör i solsken.
Tillåt mig att ge Er ett par exempel på vad de verkligen säger:

You make me so high, that I can fly.
I will always love you
You take me to heaven

Sjunger de verkligen om kvinnan i sitt liv? I så fall. Sjunger de alla om samma kvinna? Om så är fallet så vill jag ifrågasätta kvinnan och dessa herrar. Om vi utgår från det faktum att hon får personer så pass förälskade att de flyger av lycka samt att kärleken kommer att vara för evigt. så innebär detta att fem vuxna män sjunger en sång om denna kvinna. Fem män som delar på en kvinna? Hon gör det uppenbarligen ganska snyggt, om hon inleder förhållanden med ett flertal män och får dem att flyga av lycka, men har hon ingen moral?
Om man ser det ur männens vinkel så blir det inte så mycket bättre heller. Fem killar som sjunger hur de tillsammans har fixat denna oskyldiga flicka, och gör hån av henne genom att ge ut en skiva om sina bedrifter.
Men man skulle å andra sidan kunna se saken ur en tredje vinkel. De sjunger om det som de blir tillsagda om av producenten, utan något som helst ifrågasättande om vad de faktiskt säger. De sjunger en massa skit och massan köper det med hull och hår. Det är en fördummande produkt, och de säljer sina själar till högstbjudande. Jag hatar verkligen konceptet kring pojkband och det borde vara lika förbjudet som allt annat som skadar människor som typ kokain. Staten borde verkligen ingripa i detta ärende. Men de är antagligen upptagna med att köpa skivorna till sina tonårsdöttrar.

 

Okej nu pallar jag inte skriva mer för min granne är en idiot.

Så jag kladdar ner en liten lista på ytterligare saker jag stör mig på utan att förklara varför.

 

-Folk som skrapar med besticken i sin tomma matlåda av plast i jakt på de sista matsmulorna
-Märkesbögeri
-Radiopratare på reklamradio.
-Folk
-Aftonbladet
-Expressen
-Politisk korrekthet utan saklig grund annan än att det är politiskt korrekt
-Folk som frågar mig hur det är utan att verkligen mena det
-Folk som inte gillar katter för att dom är "lömska"
-SMS
-Skriva blogg

 

Om någon tycker att detta inlägget var för långt så finns där ett litet kryss i sidans högra kant som kortar det inlägget avsevärt.

 

 

KÄFT/// Cliffhänger


TOPP 10 EMINEM KASSA FULELÅTAR!

Eminem har enligt mig varit den bästa artisten enda sen han slog igenom 1999. Hans storhetstid varade väl mellan 1999-2003 kan man säga. Jag tycker givetvis att dom flesta av hans låtar e bra men han hade en period 2004-2008 då han inte gjorde särskilt mycket musik, men det han gjorde var inte särskilt imponerande. Därför gör jag en lista på hans tio mest värdelösa låtar eftersom en lista med hans bästa låtar troligtvis hade blivit en topp 100-lista.

10. Rain Man

Från Encore

Eminem hade vid det här laget släppt 3 klassiker: The Slim Shady LP (1999), The Marshall Mathers LP (2000) och The Eminem Show (2002). Han hade även släppt klassikerna Devil's Night (2001) med sin grupp D-12 och 8 Mile soundtracket (2002). I November 2004 trodde man det var dags igen. Istället fick vi Encore. Förutom kanske två låtar så var albumet ungefär 50/50 tråkiga låtar och fulelåtar. En av fulelåtarna är Rain Man, hade kunnat bli en riktigt bra låt med tanke på beatet, men nej då. Lyssnar man på texten så märker man att Eminem inte bryr sig ett skit längre. Ett utdrag:

"But who's to say, what's fair to say And what not to say, let's ask Dr. Dre, Dr. Dre (what up?) I got a question if I may (yeah) Is it gay to play putt-putt golf with a friend (yeah) And watch his butt butt when he tees off (yeah) But uh, I ain't done yet In football the quarterback yells out hut hut While he reaches in another grown man's ass Grabs on his nuts but just what if It was never meant, it was just an accident But he tripped fell slipped and his penis went in His teeny tiny little round hiney and he didn't mean it But his little weenie flinched just a little bit And I don't need to go into any more details but What if he pictured it as a female's butt Is that gay?"

Det var ganska klart att Eminem inte längre hade nåt vettigt att säga, speciellt eftersom han avslutar sista versen med att säga: "

And I don't even gotta make no God damned sense I just did a whole song and I didn't say shit!" 


9. We Made You

Från Relapse

Efter Encore tog Eminem en lång paus på nästan fem år, han var utbränd, han gick på droger, han var på rehab, osv osv.. I Maj 2009 var det äntligen dags för hans comeback med nya albumet "Relapse". Man hoppades att Encore och diverse andra kassa fulelåtar han släppt efter det bara var snesteg och hade att göra med att han var en drogad zombie i stort sett. Nu skulle han vara pigg o alert igen o han var dessutom tvungen att bevisa för världen att han e tillbaks, han e bäst, han ska ta igen för dom förlorade åren. Hur gör han det? Jo, genom att släppa ännu en värdelös fulelåt som första singel. Visst e den rolig o trallvänlig men kanske inte var det bästa om han nu vill visa att han lämnat Encore bakom sig. Encore var fullt med pruttljud, kräkljud, rapljud osv. Att han lägger in ett pruttljud i denna låten var ju inte så smart kanske. Att sedan andra singeln från Relapse, "Crack A Bottle", inte heller var särskilt seriös gjorde ju inte saken bättre. Dock inte lika ful som We Made You. Relapse överlag var dock ett steg i rätt riktning, dock inte fullt ut eftersom han låter som en arabisk seriemördare i dom flesta "seriösa" låtarna.



8. My 1st Single

Från Encore

En av låtarna som innehåller mycket pruttljud o rapljud i refrängen. Låten handlar inte om ett skit o beaten e nåt av det värsta jag hört. Låten handlar om att det var tänkt att denna låten skulle bli första singeln men att den helt enkelt var för dålig för det men att han ändå gör färdigt låten för skojs skull".... Erhm... ja han e ju ärlig iallafall.

7. Big Weenie

Från Encore

Vissa säger att denna beaten e bra. Den e väl inte dålig, men rätt tråkig tycker jag. Den e lite konstig, för Eminem försöker här ge svar på tal till en rappare (Benzino) som har dissat Eminem. Men Eminem gör verkligen inte bra ifrån sig, det e på gränsen till att man kan kalla det rapp. Mest prat i en konstig röst. Back in the day brukade Eminem fullkomligt slakta andra rappare i sina låtar om dom snackat skit om honom (kolla in "Quitter" till exempel). Detta e bara pinsamt.

6. Taking My Ball

Från DJ Hero Soundtrack och Relapse: Refill

DJ Hero Soundtracket kom ut ca ett halvår efter Relapse och är en samling av gamla Eminem låtar och gamla Jay-Z låtar. Dock med en bonus: EN NY EMINEM LÅT!!! Spännande, spännande. En samling med dom bästa låtarna från Eminem och Jay-Z, dom två största rapparna i världen som ska promota det nya spelet DJ Hero. Inte kan väl Eminem göra bort sig vid ett sånt här tillfälle? Jo visst kan han det. Räkna hur många gånger han nämner nåt som har med röv att göra. Utdrag:



I'm that guy man, shove a diamond up my hind end And crush it with my butt muscles while I cut vocals

Slut, poke holes in your shirt, jump in mud puddles while I stomp mudholes in ya ass girl now let's cuddle

I think I might just do somethin a little less subtle Shove a fuckin Tonka truck up a little kid's butthole

Slash assassin, I'll slash her in the ass

man just imagine the fun I can have with a strap-on Stick it up Kim Kardashian's ass and make the bitch run a triathlon

"Shady drop the magic marker, put the cap on Goddamn man, are you that much of an asshole?"

They call me the fruit loop from Jupiter I'm tryin to maneuver the Hoover up in your poop shoot

Också avslutningen som han rappar i BEBIS-röst:

"Shady, why do you gotta pick on the lady for? Why you make her read 84 bedtime stories to you in baby talk?" Cause I'm scared, there's monsters under my bed Kellie Pickler hid my juicebox under my bassinet No wonder my ass is wet, my diaper needs to be changed You like graffiti dyke? Well I can pee-pee and write your name

 

5. Puke
Från Encore

En låt som innehåller mycket kräk-ljud. Därav låttiteln. Rätt svängig annars dock.

4. Just Lose It

Från Encore

Första singeln till Encore. Och det hade räckt. Inga mer fulelåtar. Eminem har alltid tidigare haft fulelåtar som första singel, tex. My Name Is, The Real Slim Shady och Without Me. Men dom var iallafall kreativa och originella. It's been done. Detta e fruktansvärt dåligt o pinsamt. Refrängen:


Now I'm gonna make you dance It's your chance Yeah boy, shake that ass Whoops I mean girl, girl girl girl Girl you know you're my world Alright now lose it (ah ah ah ah ah) Just lose it (ah ah ah ah ah) Go crazy (ah ah ah ah ah) Oh baby (ah ah) oh baby (ah ah)

Allvarligt talat, jag hade kunnat skriva en bättre text än det där. En fucking sjuåring som nätt o jämnt lärt sig engelska kan skriva bättre än det där.

3. Ass Like That

Från Encore

Eminem rappar som en arab genom hela låten utom refrängen. Han e medveten om vad han gör o att han skiter i vilket eftersom han, precis som i Rain Man och My 1st Single erkänner: "I can get away with anything i say and you will love it".

2. My Ballz (featuring D-12)

Från The Longest Yard Soundtrack

Kom ut strax efter Encore, början av 2005. Och så vitt jag vet den senaste låten D-12 gjort tillsammans som hel grupp och där med tyvärr sista hela D-12 låt som Proof medverkade på innan han blev mördad. Tråkig avslutning. Utdrag ur Eminems vers:


Football, Football, I love football Yes, tres, dos, uno Dos, tres, fuck, shit, bitch, asshole son of a bitch Everybody cuddle, blah I mean huddle I just stepped in a mud puddle, butthole Freak, who just tapped on my ass cheek

Hut one, hut two, hut hut hurry up I'm reachin' up another grown man's butt Hike the ball, I mean I like Bizarre But Jesus, he hikes, I think I can feel his balls My dick is long as it is hard, yeah so are my balls....

SUCK!! Va trött jag blir... Eminem, ge oss en ny "Lose Yourself", "The Way I Am", "Stan".. vad som helst men inte sånt här skit...

1. FACK

Från Curtain Call: The Hits

Efter Encore trodde man att det var det enda snesteget. Så ett år efter Encore när Eminem skulle släppa en Greatest Hits skiva med tre nya låtar trodde man att dom måste ju vara bra. Det e ju en greatest hits skiva. Albumet börjar med ett intro där Eminem frågar sina fans "Do you want more?" varpå fansen jublar. Eminem skriker åt dom att hålla käften o därefter börjar första låten på skivan, den nya låten FACK! Fack får priset som den sämsta Eminem-låten i historien. Utdrag:


Ooh wow, boom that pow Oooh ow, I need a cigarette now! Ow I'm so facking hot And you're so facking hot Oh my God, I wanna facking fack No not FUCK, I said FACK F-A-C-K, F-A-C-K Fack, fack fack, facking FREAK ME!

fack I'm gonna cum I think my rubber's comin off But oh it's so fucking wet and soft Fack, I'm gonna start lettin off I'm squirting and she's not gettin off {*Em's voice keeps getting higher*} And she's on top, I'm gonna facking Oh God, oh don't do that Don't stop! Stop don't, I don't mean don't stop Ow wait a minute, ow ow, fack I'm gonna facking cum!

Okay I'm done, I already came twice You ain't gonna make me cum I'm all out of gas, not so fast AH, your finger just went in my ass! OW THAT HURTS, take it out now Ohh, wait a minute, oww Put it back in, in in in This don't mean I'm gay, I don't like men I like boobs, boobs, boobs Now see that gerbil, grab that tube Shove it up my butt, let that lil' rascal nibble on my asshole, uhh, yeah Right there, right there {*Em's voice goes up*} Ohh, I'm cuming, OHH YEAH Fack, I just came again Okay pull it out now, errrr! Oh fack yeah, wait he's not out He's still crawlin around up there Oh fack, I think it's stuck OW BUT IT FEELS SO FACKING GOOD!

/Cash.




Vem är Eminem???


// Cliffhanger


RSS 2.0