Cliffhangers 10 enkla steg till hur du som invandrare äger ut Sverige på bästa sätt.

Okej, nu ska vi put the word "yttrandefrihet" to the test (antagligen kommer min lägenhet att stå i brand inom en vecka)

Jag vill poängtera att jag inte är rasist och inte har något emot invandrare som helhet men jag är skåning och då ligger det i min natur att ta up detta område eftersom jag bor så nära Malmö

 

Steg 1.

Demonstera högljutt och skapa upplopp i ditt hemland genom att lägga skulden på någon annan (USA eller Israel är att rekomendera) för att du har det så sjukt dåligt. Denna taktik kommer att generera i tusentals anhängare inom vänstern i det land du kritiserar (och även i Sverige eftersom Aftonbladet aldrig kan hålla käft)

 

Steg 2.

Nästa steg är att sätta igång att ta livet av dina landsmän som inte riktigt tycker på millimetern likadant som du själv gör. Det finns många alternativ på tillvägagångssätt men bomber är det bästa valet eftersom det har hög dödlighetsgaranti. Detta kommer medföra att vänster och media i Sverige kommer att börja bekymra sig för din situation och ta dig under sina vingar. Vilken service.

 

Steg 3.

Sedan, när du har fått ditt uppehållstillstånd och väkomnats till landet Sverige så ska du kräva din rätt att utföra rittualer på dina barn, såsom att skära i deras könsorgan. Sjukvården i Sverige kommer då att verkställa din önskan med hjälp av utbildad personal och sterila hjälpmedel
I samma veva kan du också passa på att kräva skadestånd för att din kvinnliga chef är ….kvinna helt enkelt.

 

Steg 4

Steg fyra till din omvandling till osklydigt offer är att, högljutt hota och och försöka tysta ner vilken konstnär som helst som ritar något du inte gillar, och därefter få förståelse för detta av.......vänstern och media såklart.


Steg 5.

Steg fem innebär att samtliga partier i riksdagen ställer sig rakryggat upp och förklara att situationen för dig i ditt nya hemland är frukansvärd och oacceptabel och att du absolut inte har någon skuld i detta då du redan nu uppnått status som offer för den "brutala och hemska" rasismen och intoleransen i Sverige. Bästa sättet är att därefter bränna upp några bilar och tända eld på några skolor för att understryka ditt utanförskap.

 

Steg 6.

Nästa steg är att bli ordförande i en kommitee som ska rådgiva regeringen att komma till rätta med svenskarnas fördomsfulla sätt mot offer dom du.

 

Steg 7.

Steg sju är att få ett helt tv-program för dig själv där du oemotsagd kan berätta för de trångsynta svenskarna om vad som egentligen bör vara tillåtet och förbjudet i ett drömsamhälle som ditt. Trots att du där förespråkar att kvinnor ska dölja sina kroppar i stora sjalar och tygstycken kommer även feministerna att tycka om ditt program. Alla andra frågor bleknar och krymper nu nämligen inför din upphöjda position som offer.

 

Steg 8.

Steg åtta är att börja uppföra religiösa byggnader runt om i Sverige för att få predika din egen uppfattning om rätt och orätt och understödja din roll som offer för ett hemskt förtryck. Och om någon mot förmodan skulle yttra en liten betänklighet emot att religionen än en gång börjar spela roll i det offentliga rummet kommer denne genast hyssjas ner av vänstern och av media och av den rådande politiska korrektheten i Sverige.

 

Steg 9.

Steg nio är att gå med i Miljöpartiet, eller varför inte Moderaterna, och så smått börja arbeta för att man måste ta hänsyn till dig som offer också i lagstiftningen. Som ett litet prov på vad du menar kommer du att kräva att vissa maträtter inte längre får serveras på dina barns skola, då dessa maträtter kränker dig i din tro. Helt i linje med den korrekthet som nu råder tar man då helt bort fläskkotletten från menyn i samtliga svenska eurostop restauranger, allt för att undvika att du ska riskera känna dig kränkt.

 

Steg 10.

Vad steg tio innebär kan du säkert själv räkna ut. Lycka till och välkommen till Sverige=)

 

// Cliffhanger


Kommentarer
Postat av: Endor

Så det är... Behöver inte säga mer se bilden i länken: http://2.bp.blogspot.com/_jrolC6UCEn8/SFQVtKHnqBI/AAAAAAAAAHA/haoZOWkALmY/s400/Karikatyr.jpg

2010-06-27 @ 22:25:27
URL: http://endor.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0