SD

Greetings rövhål!!

 

Idag hade jag tänkt ta upp någonting som ingen jävel tydligen vill ta upp eftersom ingen har någon jävla lust till att få en "rasiststämpel" för livet, men jag tänkte: va fan jag sitter ju tryggt bakom min dator och gnäller och dessutom skriver jag under synonym så va fan har jag och vara rädd för?? (en jävla massa antar jag men skitsamma)

 

Nu nar valet börjar närma sig och om man läser titeln på inlägget så månte man ju vara fucking imbecill för att inte fatta att det handlar om Sverigedemokraterna, eller rättare sagt de andra partiernas hantering av detta parti.



De stora riksdagspartierna känner de flesta till och att de är ena jävla rövhål hela högen har inte heller undgått de flesta.



De är inte överens om mycket men just en fråga är hela ligan stenhårt bestämt överens om, kommer SD in i riksdagen så kommer de att bli utfrysta och ingen kommer att samarbeta med dom.



VARFÖR I HELVETE INTE??



Sverige är en demokrati, att skita i SD är att be dom som röstat fram dom att dra åt helvete, är det en bra kampanj?? Jag bara undrar??



Dom kör med samma jävla förklaring varenda gång: att SD är främlingsfientligt och rasistiskt



Ja eller så har dom uppmärksammat ett problem som alla andra partier har ignorerat i åratal.



Man kommer inte undan det, tyvärr, det är bara att kolla statisktiken i fängelserna så ser man klart problemet, majoriteten av fångarna är personer med invandrarbakgrund.



Detta är ett problem som måste tas tag i, men dagens riksdag igorerar det i rädsla av att bli stämplade som rasister och förlora väljare och därmed sin feta lön.



Jag håller inte med SD på alla punkter men just invandrarfrågan är en fråga som ALDRIG vågas tas upp i debatter eftersom dagens samhälle fortfarande är lika trögsynt som efter andra världskrigets slut. Jag blir så satans trött på dagens riksdags sandlådestil där personliga påhopp är vanligare än problemlösning. Inte för att jag tror att SD kommer styra upp det hela men dom kommer iaf göra arbetssituationen lite jobbigare för de där jävla pk-asen som sitter där idag. Dom är fan inte bättre än reklam, dom sitter och säljer ut sig under valkampanjerna och försöker se sådär obehagligt mysiga ut och när de väl vinner så gör dom inte ett jävla skit (förutom att höja sin egen lön givetvis)



Anledningen till att SD kommer in i riksdagen i år (antagligen) beror HELT OCH HÅLLET på de andra partierna, dom hackar med näbbar och klor på SD i varenda jävla sammanhang och det framhåller bara deras trögsynthet ännu mer och får folk att vakna upp.



Jimmie Åkesson själv får aldrig komma till tals överhuvudtaget, honom ska dom minsann inte ha med att göra, så det så. Hur kan man förakta sitt folks åsikter på det jävla sättet, det finns ett ruttnande stinkande problem dagens Sverige och det måste man ta tag i, hur skitigt det än är.



Fattar dom inte att den oviljan dom visar genom att mobba ut SD gör folk förbannade.



De flesta som kommer gå att rösta på SD den 19e (mig själv inkluderat) kommer att göra det i ren protest, ett sätt att säga att nu får det fan vara nog med det här jävla tramset, ni ska fan inte tro att ni kan göra som ni vill bara för ni råkar styra det här jävla landet. Ni vågar inte ens ta några debatter med dom, för om ni skulle förlora den debatten så är er politiska karriär körd i botten på nolltid, tack vare ert partis egna trångsynthet, tänk på det.



Lägg sedan till att Sverigedemokrater misshandlas och får sina bilar sönderslagna, folk som protesterar och skriker öknamn under deras tal, VA FAN EN DET FÖR JÄVLA DEMOKRATI???



Är det bara jag som märkt att trots allt detta så blir det inga debatter om något av det, för det är ju så det ska vara, politiskt korrekt alltså.

 

 

Cliffhanger


Skånefruar och nakna bröst

När man inte trodde att det kunde blir värre... När man inte trodde att någonting någonsin skulle kunna bli värre än dokusåporna "Ullared" och "Bonde söker fru", så kommer det..


Ja, jag har ju iofs inte sett programmet än o kommer troligtvis inte heller att se det, det räcker att se reklamen om det och läsa om innebörden i programmet. Nästa dokusåpa är nämligen.... *trumvirvel*.... SKÅNEFRUAR! Behöver jag säga mer eller räcker det med titeln på programmet för att ni ska fatta att det här kommer bli ett fruktansvärt tråkigt, pinsamt, kräkaktigt program?


 http://kanal5.se/web/guest/program/-/artikel/av/b7xA/1097/4088706/1.0


Där kan ni läsa om ni e intresserade (vilket jag hoppas att ni inte är).


Programmet handlar alltså om fem kvinnor med 40-års kris som vill visa att dom e starka nog att klara sig utan en man i livet. Detta gör dom genom att starta företag och "låta sig smaka på frukter som livet har att erbjuda". "Allt i Skånes underbara miljöer".


Hheermm.. Ursäkta mig men borde ni inte skaffa er varsin man som ni kan laga middag åt istället?

Fast o andra sidan... som dom skriver på den sidan så handlar programmet INTE om några hemmafruar som lever på sin man medans dom fixar i trädgården o dekorerar hemmet ala Anna Anka (som numera är en före detting, trots att hon aldrig kommer erkänna det själv eftersom hon nyligen gjorde det korkade uttrycket "TV3 har inte råd att betala mig".. eh rättelse: TV3 VILL inte betala dig.. o PS: Du har också 40-års kris.. men jag vet faktiskt inte vad som e värst att titta på.. fruar som lever livet eller fruar som lever på sin man... Jag vill inte se nånting. Ska det vara tjejer ska det vara porrfilm. Hör du det Malin Wollin eller Wendela eller va du nu kallar dig...

Här e förresten en artikel

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7703845.ab av nån Helena Utter, ni kan kolla in. Den handlar om amning. Om att många mammor känner sig uttittade när dom ammar offentligt. Eeh.. egentligen e det så konstigt egentligen? Om nån snubbe flashar kuken på ett café skulle väl ni också titta? Så givetvis kommer folk glo när ni flashar fram era för tillfället stora bröst. 


Hehe, på tal om att flasha bröst.. jag minns för en tio år sen eller nåt när jag o nån polare gick runder på stranden o spanade efter topless brudar o vi sprang fram o tog en brud på brösten när hon låg o solade topless.. HAHAHAHAHAHA.. eh.. hrm.. observera att jag var inte straffmyndig på den tiden så ring inte polisen okej?

Okej, nu tappade jag tråden lite... så fuck it..

/Fred


RSS 2.0