I Landsproblem

Kort och gott en lista på saker som bara kan göra en Svensson förbannad (med exklusiva kommentarer till varje punkt av mig)

Ps: Flera av problemen har jag kopierat från en annan sida för jag har bara en halvtimme på mig att slutföra detta



1. När det blir tillfälligt avbrott i TV-programen. (Jamen för helvete sälj tvn då om d nu är så farligt, hur länge brukar avbrotten vara, typ 5 minuter som längst)


2. När stiftet går av på blyertspennan (Skriv med bläck då ditt drygfan)


3. När MP3:n bara slumpar fram de dåliga av alla jävla låtar man har i den. (Varför skulle man ha dåliga låtar på sin mp3??)


4. Internet går "segt"...(Sluta tanke ner Jan Guillous senaste ljudbok så ska du se att det snabbar på)


5. Bussarna/Tågen kommer alltid några minuter senare än de ska. (Vad glad att du bor i ett land där bussar/tåg finns tillgängliga istället för att gnälla när du e så sjukt snål att du inte pallar köpa bil, annars kanj du ju köpa en åsna o se hur snabbt du tar dig fram då)


6. Det är alltid reklam samtidigt på alla TV-kanaler. (Okej nu är jag sjukt nära dubbelmoral med tanke på mitt senaste seriösa inlägg, jag hatar nämnligen all form av reklam så detta kan jag inte mer än hålla med om att det är sjukt jobbigt med tanke på att man ska behöva betala för kanalerna också) 


7. Samtalsämnet på jobbet är att priset på en latte har gått upp. (Det har jag lösningen på, en yxa i pannan)



8. Batteriet är trasigt på din Volvo, så du måste ta din Opel. (Ja ve och fasa, hur ska du klara dig utan din volvo)



9. Man måste sitta bredvid någon på bussen. (Stå upp då)



10. Det är jobbigt när det är utplockat i butiken och bara finns 7 olika sorters mineralvatten kvar att välja på. (denna punkt kommenterar sig själv)



11. Du tittar på samma tv-kanal i flera timmar eftersom fjärrkontrollen ligger för långt bort. (Ja men när dippen är slut går d fort som fan att hämta ny)


12. Ska jag ha 2 eller 4 GB på Ipoden? Det skiljer ju bara 500 kr mellan modellerna och jag får ju plats med dubbelt så många låtar på den större... (Jag förstår terrorister när jag ser detta)


13. Varuhusets rulltrappa leder bara upp bland våningarna. För att komma ner måste du gå nedför trapporna. (Jag kan kasta ner dig från 3e våningen istället, det går både fortare och är mer effektivt)


14. Pizzakartongen är så stor att man inte kommer ut genom dörren utan att man måste luta den lite för att komma igenom. (JA TÄNK SÅ RINNER VITLÖKSSÅSEN UT EFTERSOM DU VAR DUM NOG ATT INTE BESTÄLLA DEN VID SIDAN AV)


15. Din favoritsökmotor på internet hittar inte sidan du söker efter. (Ja men sluta sök efter kliephhanger.blogg.se då)


16. Fantan var slut i affären så du får hålla till godo med Loranga i stället. (Här kommer ett litet recept, ramlösa plus apelsinmer)


17. Radiostationen spelar samma låt alldeles för ofta. (Jo men det beror på att det inte finns så många lugna favoriter)


18. Familjen bråkar om man ska fira julen i Australien eller Thailand. (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH)



19. Du har över 57 kanaler på TV:n och inget att titta på. (Playboy channel brukar funka)


20. Hundralapparna har tagit slut i automaten så du får ta ut en femhundring i stället. (Det vet jag inget om för mitt kort är spärrat)


Detta var ett skitinlägg som inte hade någon inlevelse över huvud taget men jag skrev det ändå bara för att nu måste cash skriva två inlägg innan det är min tur igen (vi brukar skriva varannan) 



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0