Ett oändligt gnällande

Ni behöver inte läsa artiklarna


http://www.aftonbladet.se/wendela/article6255603.ab



Detta är en artikel som handlar om en undersökning som visar att hela 31 procent av sveriges befolkning inte alls ser fram emot julen av olika anledningar, de främsta är ensamhet och givetvis den gamla hederliga julstressen. Jag kan egentligen inte fatta hur dett kan vara ett problem, dett är ju bara en biverkning av att den svenska befolkningen är så sjukt osocial att man bara vill spy. När det gäller ensamheten, vad är det som är så hemskt med gå utanför dörren och hitta på något att göra? Det borde väl vara lättare under jultiden än någon annan tid på året.
Undersökningen visade att nästa alla av dom som sitter ensamma under juletider är över 65 år, varför skulle dom ha större problem med att söka umgänge med andra människor än vi andra, jag skulle vilja säga att dom nästan har det lättare. Men ni orkar inte, det är det som är problemet, innerst inne vill ni bara sitta hemma och tycka synd om er själva.


http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6252155.ab
läs kommentarerna


En artikel som handlar om barnförbud på cafeer och restauranger och att en stor del av det svenska fölket stöder detta förbud. Jag är ganska kluven i detta ämnet, tycker att barnförbud på cafeer och restauranger är en ganska bra ide MEN JAG FÖRSTÅR INTE HUR SÅ JÄVLA MÅNGA IDIOTER KAN FÅ DET TILL ATT JAG ÄR BARNHATARE??
Om man läser kommentarerna till denna artikeln så kan man se att det är många småbarnsföräldrar som har blivit bra förbannade, dom kallar det svenska samhället för hatiskt, dom känner sig diskriminerade, dom kallar dom som stöder förbudet för barnhatare, det har väl inte med det att görà? Det har med att man kanske inte vill sitta och lyssna på en skrikande unge när man sitter och käkar lunch och kanske vill ha lite lugn och ro, alla jobbar faktiskt inte på kontor. Det är inte barnen man blir förbannad på fattar ni väl, det är föräldrarna som är så jävla arroganta och egocentriska som inte förstår själva att dom ska ta ut ungen om den börjar skrika och störa. Hade alla föräldrar bara gjort det istället för att bara sitta och snaska vidare på sin jävla blåbärsmuffins och caffe latte så hade inte dessa förbud förekommit. Att äga ett cafe eller restaurang innebär att man har ansvar för en verksamhet som måste tjäna pengar, och det gör man inte om miljön inte är trivsam, så enkelt är det.


En kommentar var ju bara helt underbar: Ska vi förbjuda rullstolsbundna och folk med vissa utvecklingsstörningar från att rullstolar tar plats och för att en utvecklingsstörd kanske inte sitter tyst å fint å sippar på sin latte också?

Eeeh att jämföra en utvecklingsstörd med ett barn är väl ändå värre än att införa barnförbud.



http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6247116.ab

Hahaha detta är den mest onödiga artikel som finns, den handlar om att föräldrar har svårt för att förstå sina barns önskelistor inför julen, behöver man verkligen aftonbladets hjälp för att ta reda på det?? Och ännu värre, kukbook, vad är det för fel på att ta med sig önskelista till affärerna och fråga personalen, det har funkat bra hittills.


Jag summerar allt detta med två ord: sluta gnäll

Cliffhanger


'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0