Barack Obama äger dig

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6252481.ab
 
Okej, intressant artikel och intressanta kommentarer. Handlar om klimatmötet i Köpenhamn. Världens ledare ska samlas till möte för att försöka lösa miljöproblemen och rädda världen. Och artikeln tar upp att det används både privatflyg och bilar som dricker 4 liter milen för många ledare som ska ta sig dit. Jag ser inget problem i att dom gör detta, men det verkar som att många gör det, och säger att dom e hycklare, att hela mötet e ett skämt för dom ska rädda klimatet men dom lever inte som dom lär och att det e bara "vi vanliga svenssons" som ska bidra till o rädda miljön...
 
Men alltså.. hur kan ni klaga på att ledarna nu äntligen möts för att ta itu med problemet?
Menar ni att bara för att ni tar bussen till jobbet så ska Barack Obama också göra det? Han ska medverka i Köpenhamn den 18e december, ja då e det bäst att han packar segelbåten den 14e oktober o begär sig i väg två månader ute på Atlanten o hoppas på att han överlever. När han äntligen kommer fram till Danmark (lika skäggig som Usama Bin Ladin) så e det bara för han att gå på första buss:
 
- Hej, en vuxen tack.
- Vaer Skae Do Åøækae?? frågar busschaffören.
- FN:s klimatmöte. säger Obama.
- Det blir tre o tyve kroner. säger busschaffören.
 
Och om Barack Obama har tur så slipper han bli skjuten eller mördad på nåt annat sätt på väg till mötet. Om han har tur har inte hela jävla USA gått under heller under hans 2 månaders "lämna usa i sticket-resa" till Köpenhamn.
 
Fattar inte folk att det handlar om deras säkerhet, det e därför dom reser som dom gör. Lär dig att det e skillnad på dig och Barack Obama. Visst, som människor har ni lika stort värde, men face it, det e inte en jävel som bryr sig om en loser som dig så du behöver inte va rädd när du tar bussen på morgonen tillsammans med 30 andra losers som ingen heller bryr sig om.
 
Jippy kay ey motherfucker!
 
/Freddy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0